Članci poređani po datumu: Petak, 01 Septembar 2017

Novi sistem kažnjavanja vozača koji prekorače srednju brzinu na auto -putu ipak će početi da se primenjuje od naredne nedelje, a ne kako je najavljivano od 1. septembra.

Objavljeno u Vesti
Petak, 01 Septembar 2017 11:08

Upozorenje RHMZ: Moguće nepogode

Meteorolozi su izdali upozorenje za područje Srbije na vremenske nepogode do 3. septembra.
Objavljeno u Vesti

Preduzetnici paušalci kojima se nagomilao poreski dug jer nisu imali rešenja, mogu da podnesu zahtev za odlaganje plaćanje dugovanja na rate i to najduže do 60 meseci, kažu za "Blic" u Vladi Srbije.

Objavljeno u Vesti

Održana je 15. sednica Skupštine opštine Alibunar, kojom je predsedavao predsednik Skupštine, Siniša Gavrančić. Pored 13 odbornika, na skupštini su prisustvovali i predsednik opštine Alibunar, zamenik predsednika, članovi Veća opštine Alibunar i predstavnici Opštinske uprave opštine Alibunar. 

Objavljeno u Vesti
Petak, 01 Septembar 2017 08:41

Održana 37. sednica Opštinskog veća

U zgradi Opštine Alibunar, održana je 37 sednica Opštinskog veća, kojom je predsedavao predsednik Opštine Alibunar Predrag Belić.

Objavljeno u Vesti
Petak, 01 Septembar 2017 08:15

Legalizacija oružja do 1. oktobra

Građani imaju još mesec dana da legalizuju oružje koje ilegalno poseduju, a od početka juna (kada je počeo postupak) do danas, u Srbiji je predato 350 komada raznih vrsta oružja, 100 bombi i raznih eksplozivnih sredstava i oko 25.000 komada različitih vrsta municije.

Objavljeno u Vesti

Novа školskа godinа zа učenike osnovnih i srednjih školа počinje danas, а učenike petog razreda očekuju tri nova predmeta - Fizičko i zdravstveno vaspitanje, Tehnika i tehnologija i Informatika i računarstvo.

Objavljeno u Vesti