eAlibunar
eAlibunar

eAlibunar

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisao je Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima koji svoju delatnost obavljaju u okviru kreativne ekonomije, za subvencionisanje troškova nabavke mašina, opreme ili softvera.

Sve prepreke na putu ka sredstvima iz evropskih fondova za agrar su otklonjene i našim poljoprivrednicima bi prve pare mogle da stignu do kraja godine.

U organizaciji Centra za kulturu opštine Alibunar 13.avgusta u galeriji Doma kulture a održana je uspešna izložba slika Dragana Petrovića afirmisanog umetnika iz Vršca .

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprava za veterinu ovaveštavaju građane da su preduzete mere u cilju sprečavanja širenja AKS na teritoriji naše zemlje, zbog novonastale situacije i pojave Afričke Kuge Svinja (AKS) u susednoj Rumuniji.

Agencija za bezbednost saobraćaja realizuje istraživanje stavova učesnika u saobraćaju na nivou Republike  Srbije za 2017. godinu.

I ove godine vredni meštani Dobrice, naujdaljenijeg sela opštine Alibunar, obeležavaju svoju seosku slavu, u cilju očuvanja tradicije. I ove godine vredni meštani Dobrice, naujdaljenijeg sela opštine Alibunar, obeležavaju svoju seosku slavu, u cilju očuvanja tradicije. 

Vojvođanski policijski sindikat, u cilju unapređenja službe, svim nadležnim državnim organima uputio je predlog za nabavku narko test uređaja, čijom primenom bi se direktno uticalo na povećanje bezbednosti građana i na suzbijaje narkomanije.

Nova školska godina i izmene zakona o obrazovanju unose niz novina u škole.