Delegacija Rukometnog saveza Vojvodine posetila Alibunar

Autor :  Sep 14, 2017

Predsednik Opštine Alibunar, Predrag Belić i sekretar Sportskog saveza opštine Alibunar Davor Petrović, bili su domaćini delegacije Rukometnog saveza Vojvodine.

Sastanku su prisustvovali i potpredsednik RSV, Dragan Bukvić, predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Južnobanatskog okruga, Marton Fabijan i predsednik Takmičarske komisije RSV, Vladimir Knežić, kao i predstavnici klubova naše opštine.

Radni sastanak otvorio je predsednik Opštine koji je pozdravio sve prisutne, izrazivši zadovoljstvo zbog posete RSV i kvalitetne saradnje koja je do sada ostvarena.

Belić je upoznao prisutne o ogromnoj podršci koju Opština pruža svim sportskim klubovima na svojoj teritoriji, između ostalih i rukometnim klubovima. Sekretar Sportskog saveza opštine Alibunar rekao je da Opština u skladu sa svojim mogućnostima finansira klubove, a da će prioritet u budućnosti biti  rad sa mlađim kategorijama sportista.

Generalni sekretar RSV, Slobodan Višekruna zahvalio se domaćinima na srdačnoj dobrodošlici i prevashodno je pohvalio dosadašnji rad i zalaganje opštinskog rukovodstva.

Naglasio je da postoji još prostora za razvoj rukometa, posebno među mlađim kategorijama, kao i potencijal za stvaranje ženske rukometne ekipe na teritoriji opštine Alibunar, na čemu će se, kako je zaključeno, u narednom periodu intezivno raditi. 

Opština Alibunar i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30