Konkurs za dugoročne kredite u poljoprivredi u okviru IPARD programa

Autor :  Jan 19, 2018

Razvojni fond Autonomne pokrajine Vojvodine raspisao je Konkurs za dugoročne kredite u poljoprivredi u okviru IPARD programa.

Osnovni cilj odobravanja kredita Razvojnog fonda Autonomne pokrajine Vojvodine doo Novi Sad je obezbeđenje finansijske podrške investicijama u poljoprivredi radi povećanjaefikasnosti realizacije projekata odobrenih u okviru IPARD programa.

Za realizaciju ove kreditne linije planirana sredstva su utvrđena Programom rada Fonda.

Krediti su namenjeni za podršku investicijama u poljoprivredi u skladu sa odgovarajućim pravilnikomo IPARD podsticajima za investicije i javnim pozivom ministarstva nadležnog za poslovepoljoprivrede – Uprave za agrarna plaćanja.

Korisnici kredita su lica upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava sa aktivnim statusom kojisu primili rešenje od Uprave za agrarna plaćanja o odobrenju projekta u okviru IPARD podsticaja, i to: fizička lica – nosioci komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, preduzetnici,privredna društva i zemljoradničke zadruge razvrstani u mikro, malo ili srednje pravno lice u skladu sa zakonom kojim se uređuje računovodstvo.

Korisnici sredstava moraju imati registrovano sedište na teritoriji AP Vojvodine.

Investicija koja je predmet finansiranja se mora realizovati na teritoriji AP Vojvodine.Potencijalni korisnici kredita imaju mogućnost podnošenja zahteva za kredit kod Fonda, nakon predajezahteva za odobravanje projekta Upravi za agrarna plaćanja, a kao dokaz se dostavlja kopija zahteva uzovereni dokument od strane Uprave za agrarna plaćanja o prijemu dokumentacije.

Krediti će se odobravati nakon dostavljanja rešenja Uprave za agrarna plaćanja o odobrenju projekta uokviru IPARD podsticaja od strane podnosioca zahteva.Konkurs je otvoren do iskorišćenja sredstava planiranih za njegovu realizaciju ili do donošenjaodluke nadležnog organa o zatvaranju Konkursa.

Sve neophodne informacije, obrasce i detalje vezane za dokumentaciju možete pronaći: OVDE ( pod brojem 55).

Opština Alibunar i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28