Sanacija prostorija Mesne zajednice Seleuš

Autor :  Mar 22, 2018
Nakon dugog vremena zapuštenosti i nebrige, pravilnom raspodelom sredstava iz budžeta, a na inicijativu predsednika opštine Predraga Belića, polako se  zatvara  krug uređenja i privode se kraju radovi na svim objektima mesnih zajednica u opštini Alibunar. 
Upravo mesne zajednice i njihovi predstavnici Saveta predstavljaju sponu između građana i opštinskih organa, a njihovim osposobljavanjem i otvaranjem prema stanovništvu se stvaraju pravi uslovi za njihovo normalno funkcionisanje i zadovoljenje potreba za realizaciju raznih aktivnosti stanovnika naše opštine.Uređenje zgrada mesnih zajednica u opštini Alibunar nastavljeno je sanacijom unutrašnjih prostorija mesne zajednice u Seleušu, na čijem osposobljavanju se radilo u proteklom periodu. 
 
mz seleus 2018 22318 nekad sad 2018
U razgovoru sa predsednikom Saveta mesne zajednice Mladenom Ćuruvijom, saznali smo da je ovo tek početak u nizu planiranih radova:
 
- Znatna sredstva su planirana za infrastrukturne projekte u Seleušu.  Do kraja 2018. godine smo planirali zamenu prozora  i kompletnu sanaciju fasade objekta zgrade mesne zajednice, čime ćemo je potpuno osposobiti i bezbrižno predati na korišćenje našim sugrađanima. Pored toga, u planu je i zamena krova iznad dela zgrade u kome se nalazi biblioteka. Ovo je veoma važno jer ćemo sačuvati arhiv, ali i povećati broj knjiga u biblioteci, koja će biti na raspolaganju stanovnicima Seleuša i okolnih sela.   
 
Sredstva za realizaciju i ove sanacije su obezbeđena iz budžeta opštine Alibunar, radovi su završeni u roku i pored prostorija kancelarije mesne zajednice, uređene su  kancelarije matičara i prostorija sportskih klubova.  Završene radove je obišao predstavnik Kabineta predsednika opštine Zoran Srdić, koji je pohvalio rad mladog kolege i poželeo mu uspešan završetak svih planiranih radova u ovoj godini. 
 
 
 
 
 
      
 
Opština Alibunar i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31