Kartice za penzionere dodeljene i u opštini Alibunar

Autor :  Mar 27, 2018

Opština Alibunar se priključila akciji koja se sprovodi na nivou čitave zemlje i danas je prvih deset penzionera u našoj opštini dobilo u posed KARTICU ZA PENZIONERE.

Prisutne penzionere je u ime opštine Alibunar pozdravio predsednik Predrag Belić.

- Ovom karticom je vaša identifikacija sistematizovana i značajno olakšana jer više nećete morati da nosite svoje penzione čekove kao dokaz da ste i ostvarili svoj status. U Ministarstvu i PIO fondu smo dobili uverenje da su vaši podaci sigurniji nego ranije, jer ova kartica sadrži samo osnovne podatke, a ne informaciju o iznosu vaših penzija, matični broj i slične podatke koje je sadržao penzioni ček. Naš zadatak, kao predstavnika lokalne samouprave je da pokušamo da ostvarimo saradnju sa što više kompanija i privrednih subjekata koji posluju u opštini Alibunar. Tako bi ove kartice imale za vas i dodatnu upotrebnu vrednost, jer pomoću njih ćete moći da ostvarite određene povlastice i popuste, što bi vaš penzionerski život sigurno učinilo kvalitetniji.

Saša Drčelić, direktorka PIO fonda iz Pančeva je pozdravila prisutne penzionere i najavila da će preostali penzioneri sa teritorije naše opštine dobiti svoje kartice do kraja aprila. Stavila je na raspolaganje i call centar PIO Pančevo za sve nedoumice i pitanja penzionera u vezi novih penzionih kartica. Prisutnim penzionerima su svečano uručene kartice, čime smo zvanično ušli u sistem nove identifikacije koja se sprovodi u Srbiji od prošlog meseca tekuće godine.

Opština Alibunar i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31