Predsednik Vučić započeo posetu Južnobanatskom okrugu

Autor :  Open View doo Feb 10, 2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetom Opovu, započeo je obilazak Južnobanatskog okruga, u okviru kampanje "Budućnost Srbije". Vučić je u Opovu posetio Dom zdravlja, gde ga je dočekalo više od hiljadu ljudi, kojima se obratio rečima koje ulivaju optimizam.

Predsednik je u Opovu najavio velike investicije u putnu infrastrukturu kao podsticaj za dolazak investitora koji će oogućiti otvaranje novih radnih mesta itime poboljšati standard životau ovom delu Južnog Banata.

- Nasleđen je veliki dug, Opovo je bilo u velikim problemima, a danas je situacija mnogo bolja. Očekujemo dolazak jednog investitora, koji će otvoriti 200 do 300 radnih mesta, kao i dolazak još jednog velikog investitora u Pančevo, kod kojeg će raditi i ljudi iz Opova. Na dolasku ZTF u Pančevo čestitala mi je i Angela Merkel, jer je to kompanija koja pravi razliku. Da vam poručim još nešto, politika vešala i prošlosti nikada neće pobediti politiku budućnosti, rekao je Vučić.  

Malovic

Predsednik je potom obišao radove na putu Opovo - Debeljača, koji je bivša vlast započela, a potom proćerdala sredstva i prevarila glasače. Posle 2016. godine ova značajna investicija je pokrenuta od početka i već se nalazi u završnoj fazi.

Pored predsednika Aleksandra Vučića, u poseti Južnobanatskom okrugu su i Igor Mirović predsednik Vlade Vojvodine, Zlatibor Lončar ministar zdravlja, Nikola Selaković generalni sekretar kabineta predsednika, Ivica Kojić šef kabineta predsednika, Branko Malović sa saradnicima, Marko Blagojević direktor Kancelarije za upravljanje javnim  ulaganjima i Zoran Drobnjak direktor "Puteva Srbije".

Kampanju "Budućnost Srbije" u Južnom Banatu možete pratiti i uživo.

Opština Alibunar i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2020 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29